UpperCup: Nederlandse bekerhouder voor je iPhone

De UpperCup is een bekerhouder die je aansluit op je iPhone. Zo kun je met twee handen blijven typen. UpperCup is een Indiegogo-project.

UpperCupDe UpperCup is een iPhone-accessoire waar je zelf wellicht niet direct aan zou hebben gedacht: deze bekerhouder wordt bevestigd aan je iPhone, zodat je zowel je iPhone als een hete kop koffie kunt vasthouden. Je bekijkt het scherm van je iPhone in landschapsmodus en kunt hem vervolgens kantelen om tijdens het typen of lezen een slok te nemen. De UpperCup is een idee van het Nederlandse reclamebureau Natwerk, dat via crowdfundsite Indiegogo geld probeert in te zamelen.

Omdat de UpperCup zowel je iPhone als je kop koffie vasthoudt, zou de case het ook mogelijk maken om met twee handen te typen terwijl je een beker bij je hebt. Dan moet je wel bereid zijn om met een iPhone-bekerhouder rond te lopen: het gehele gevaarte zal vermoedelijk aardig wat koppen doen keren.

Door op Indiegogo 25 dollar te doneren, krijg je in april 2013 een UpperCup voor de iPhone 4 toegestuurd. 5 dollar meer verzekert je van een iPhone 5-versie. De makers moeten eerst wel 25.000 dollar zien in te zamelen, om het project van de grond te krijgen. Lukt dit ze niet binnen de komende 47 dagen, dan wordt er geen geld van je rekening gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2013, 17:50
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.