TuneIn Radio Pro zegt advertenties weer vaarwel

Radio-app TuneIn Radio Pro voor iPhone en iPad heeft zijn plannen gewijzigd. De app is duurder in aanschaf en toont geen advertenties meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

TuneIn Radio Pro iPhone iPadDe betaalde variant van de populaire radio-app TuneIn Radio Pro heeft weer afscheid genomen van advertenties. In ruil daarvoor is de applicatie ook weer duurder geworden in aanschaf. TuneIn Radio Pro is daarmee teruggekomen van het nieuwe verdienmodel dat werd geïntroduceerd in november 2013, waarbij zowel nieuwe als bestaande gebruikers advertenties zagen tegen een lagere aanschafprijs van de app. TuneIn Radio kost nu weer 3,59 euro en voor dat geld krijg je weer een rustig uitziende app zonder reclamebanners in beeld.

TuneIn Radio Pro afspelen radio-appIn de reclamerijke periode kostte de app 89 cent. Ten opzichte van de gratis versie van TuneIn Radio, krijg je in de Pro-versie nu een rustigere app, de mogelijkheid om stukken radio op te nemen om later terug te luisteren en de optie om mooie nummers te bewaren in een lijst.

In zowel de gratis als betaalde versie van TuneIn Radio zijn nog twee verbeteringen doorgevoerd in versie 5.1. Die vind je terug in de lijsten in het Browse-tabblad. Je ziet er voortaan tegels van de muziek die wordt afgespeeld als je op genres zoekt en bij geplande shows en evenementen zie je wanneer ze worden uitgezonden. Beide vernieuwingen gelden overigens maar voor een deel van de Browse-lists.

TuneIn Radio is een hooggewaardeerde radio-app op iPhone en iPad. De applicatie is onverslaanbaar als het aankomt op het aantal radiostations dat je kan beluisteren, heeft een goed te bedienen Car mode voor tijdens het rijden, houdt dataverbruik bij en biedt ook een groot assortiment aan uitzendingen.

Downloaden: TuneIn Radio Pro (€3,59, universeel, iOS 6.0+)
Ook genoemd: TuneIn Radio (gratis met advertenties, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Categorie Apps
Onderwerpen radio, tunein radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.