Tim Cook geeft eerste officiële tv-interview als CEO

Apple CEO Tim Cook zal voor het eerst een tv-interview doen. Brian Williams van NBC interviewde Cook in Grand Central Station Apple Store.

tim-cook-interviewTim Cook zal volgende week zijn eerste tv-interview doen sinds hij CEO van Apple werd. NBC-kopstuk Brian Williams interviewde Cook tijdens een wandeling door de Apple Store in Grand Central Station in New York. Het gesprek zal volgende week donderdag (6 december) uitgezonden worden in NBC’s Rock Center. In hetzelfde programma zal ook een interview met The Hobbit-regisseur Peter Jackson te zien zijn.


Opvallend was dat Tim Cook niet meteen werd belaagd door Apple-fans. Hij kon ontspannen door de menigte lopen en vragen van Williams beantwoorden.

Na afloop van het interview publiceerde Rock Center via Twitter de hierboven afgebeelde foto. Waar het interview over gaat, wilde de tv-crew niet zeggen. “In tegenstelling tot de man die hij verving, Steve Jobs, kon Tim Cook onopgemerkt over de centrale vloer van Grand Central Station lopen”, zei Williams over het interview. “Zodra we bij de Apple Store kwamen veranderde dat natuurlijk: trouwe fans benaderden hem en behandelden hem als een rockster.”


Deze officiële video van NBC maakt (helaas) gebruik van Flash en is daarom niet op iOS-apparaten te bekijken. Wij kunnen dit niet zonder toestemming in andere formaten herpubliceren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2012, 11:34
Categorie Apple
Onderwerpen interview, tim cook
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.