TapCaps: bedien je iPhone met je oude handschoenen

De TapCaps zijn een aantal geleidende stickers, die je bovenop je handschoenen kunt plakken. Hierdoor wordt het mogelijk om je iPhone met deze handschoenen te besturen.

TapCapsJe hoeft vandaag de dag niet je handschoenen uit te trekken om je iPhone in de vrieskou te gebruiken: verschillende accessoiremakers brachten handschoenen met verwijderbare vingers uit, of handschoenen gemaakt van speciale, geleidende stof. Aan beide oplossing kleeft alleen een vervelend nadeel: je kunt je oude paar handschoenen niet meer aantrekken. De TapCaps op Kickstarter brengen hier verandering in: door één van deze geleidende cirkels op een vingertop van je handschoen te plakken, kun je ook hiermee je iPhone besturen.

Je moet wel erg graag je oude paar handschoenen willen gebruiken om de TapCaps te bestellen: je moet namelijk minstens 25 dollar (circa. 18 euro) via Kickstarter doneren om een set stickers binnen te krijgen. Dat terwijl je voor 25 euro ook geleidende of vingerloze iPhone-handschoenen kunt kopen.

De timing van het Kickstarter-project lijkt ook niet ideaal: nu het weer zich lijkt bij te trekken, zullen niet heel veel iPhone-bezitters geneigd zijn om hun handschoenen voor de winter alvast iPhone-klaar te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2012, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen handschoenen, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.