T-Mobile verhoogt prijzen iPhone na 1 november 2010

T-Mobile heeft via het dealersysteem nieuwe adviesprijzen voor de iPhone bekendgemaakt. De iPhone-prijzen gaan flink omhoog, ook al komt er meer concurrentie bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-iphoneVia twee onafhankelijke tipgevers/telecomdealers kregen we prijzen toegestuurd die T-Mobile vanaf 1 november voor de iPhone gaat rekenen. Zoals gisteren bekend werd gaan KPN en Vodafone binnenkort ook de iPhone verkopen. T-Mobile heeft nu op de dealersite http://dealer.t-mobile.nl (inloggen vereist) nieuwe prijzen bekendgemaakt. Opvallend is dat de prijzen door de toenemende concurrentie niet omlaag gaan, maar juist omhoog.


In het systeem is onderstaande tekst te lezen (waarbij wij handmatig de oude prijzen ter vergelijking hebben toegevoegd):

Aanpassing adviesverkoopprijzen iPhone
Hieronder vind je de adviesverkoopprijzen van de iPhone 4 en iPhone 3GS 8GB met T-Mobile abonnementen die gelden vanaf 1 november waarmee je de klant een mooie aanbieding kunt blijven doen.

Adviesverkoopprijzen
Deze adviesverkoopprijzen gelden per 1 november voor de iPhone 4 en iPhone 3GS 8GB in combinatie met de speciale iPhone abonnementen van T-Mobile:

Adviesverkoopprijzen van particuliere en zakelijke i-abonnementen met een 1-jarig contract:
De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

Adviesverkoopprijzen van particuliere en zakelijke i-abonnementen met een 2-jarig contract:
De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Zoals uit de tabellen blijkt heeft het zin om nog voor 1 november een iPhone aan te schaffen, omdat de prijzen voor sommige abonnementen flink omhoog gaan. Meer concurrentie betekent dus niet automatisch lagere prijzen.

Wie nog snel een iPhone wil bestellen kan terecht in de shop van T-Mobile of op de iPhone-abonnementenpagina.

Tipgevers: Harley en Kay

Reacties: 189 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.