T-Mobile en Logica gaan zakelijke iPhone-apps maken

T-Mobile en Logica gaan samen zakelijke applicaties maken, zoals voor offerteprocessen, logistieke planning en planning- en voorraadbeheer.

T-Mobile iPhoneT-Mobile en Logica hebben vandaag een samenwerking aangekondigd. Die houdt in dat beide bedrijven iPhone-applicaties voor het bedrijfsleven gaan maken. Ook gaan de twee bedrijven zakelijke klanten adviseren over de mogelijkheden van het iPhone-platform. Toepassingen die zullen worden ontwikkeld zijn gericht op verkoop (offerteprocessen, voorraadinfo, leverdata), logistieke planning en planning- en voorraadbeheer van onderhoudsbedrijven. Volgens Leon Toet, directeur Business Marketing bij T-Mobile is de iPhone in het bedrijfsleven al erg populair. Alleen weten de bedrijven nog niet het maximale uit de iPhone te halen.

T-Mobile en Logica gaan nu mobiele toegang bieden om bijvoorbeeld verkoopprocessen en klantenregistratie te vereenvoudigen. Doel daarvan is verbeterde serviceverlening en lagere kosten. Logica gaat zakelijke applicaties leveren die zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf. In de zakelijke markt zijn volgens beide bedrijven vooral track-and-trace-systemen voor goederen, gemaksdiensten en loyalty-systemen het meest populair.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2010, 13:48
Categorie Providers
Onderwerpen logica, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.