Seal Shield belooft je iPhone in paar seconden waterdicht te maken

Door de Seal Shield beschermhoes om je iPhone te wikkelen, kun je mogelijke waterschade voorkomen. De Seal Shield zit strak om de iPhone en is daardoor compacter dan waterdichte cases.

Seal ShieldSteeds meer bedrijven proberen de iPhone op allerlei manieren waterdicht te maken. iPhone-cases zoals de Lifeproof zorgen ervoor dat geen druppel je iPhone meer aanraakt, terwijl bedrijven zoals HZO en Liquipel beloven dat ze de iPhone bij de productie al waterafstotend kunnen maken. Seal Shield zegt je iPhone ook waterdicht te maken, door een transparant schild over je iPhone heen te trekken.

Door de Seal Shield op te rekken en er vervolgens je iPhone mee te omhullen, zit de beschermlaag strak om je iPhone vast. Hierdoor zou de Seal Shield een compactere oplossing zijn dan de verschillende iPhone-cases die je hiervoor kunt gebruiken.

Seal Shield stappenplan

Eenmaal om je iPhone zorgt de Seal Shield ervoor dat mogelijke waterschade wordt voorkomen. Er is sprake van een IP-68 waterichtheid: dit betekent dat je iPhone sterke waterstralen kan weerstaan. Je kunt hem alleen niet zonder risico’s onder water houden, hoewel dit in onderstaand reclamefilmpje wel gedaan wordt.

De beschermhoes is voor de iPhone bedoeld, maar er bestaat ook één voor de iPad. Je kunt de Seal Shield naar alle waarschijnlijkheid binnenkort bestellen via de webshop van de fabrikant. Een precieze verschijningsdatum is nog niet bekendgemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=udKJQPCpvEY&feature=youtu.be

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2012, 16:40
Categorie Accessoires
Onderwerp waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.