Samsung F700 ook in Nederland via Vodafone te koop

Samsung heeft vandaag een persbericht rondgestuurd waarin ze aankondigen dat de iPhone-killer Samsung F700 ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, aanvankelijk exclusief via Vodafone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Samsung F700 persberichtZojuist viel er een persbericht in de mailbox: Vodafone gaat de ‘razendsnelle alleskunner’ Samsung F700 ook in Nederland op de markt brengen. In veel landen wordt de F700 gezien als hΓ©t antwoord van Samsung op de iPhone. Het Nederlandse persbericht zegt daar echter niets over, maar benadrukt wel dat het multimediatoestel de bijnaam Qbowl heeft en gemakkelijk te bedienen is dankzij touchscreen en touchpad-interactie.

Samsung F700 met Croix navigatiestructuurDe gebruikersinterface met blokjesmotief is zelfs bekroond met de iF Communication Design Award 2007. Door de navigatiestructuur Croix zijn toepassingen eenvoudiger te gebruiken, alsdus Samsung. Verder wordt vooral de nadruk gelegd op de snelle internetverbinding via HSDPA, waarvoor je inderdaad beter bij Vodafone in plaats van Telfort kunt zijn.

We schreven al eerder over deze iPhone-killer (of is het kloon?), die tussen begin november en eind december 2007 exclusief bij Vodafone verkrijgbaar zal zijn. Daarna kun je ‘m mogelijk ook bij andere mobiele operators aanschaffen. Als je een 2-jarig Vodafone-abonnement van €22,50 met zorgeloos internet afsluit krijg je het toestel gratis.

Wat verder opvalt, is dat de oudere foto van de Samsung F700 op de website van Samsung er toch iets anders uitziet dan de foto’s in dit persbericht. Vooral de centrale navigatieknop is minder priminent aanwezig en de telefoonspeakers is een stuk naar boven verplaatst, om ruimte te maken voor het Vodafone-logo.

Maakt Samsung kans met dit toestel? Wij denken van wel. Vooral het uitschuifbare toetsenbordje zal veel iPhone-twijfelaars aantrekken. De camera (3 megapixel) is ook iets beter dan de iPhone en de ondersteuning voor HSDPA is natuurlijk een groot pluspunt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2007, 15:10
Categorie iDevices
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.