Podi-m: strakke dock met Lightning-connector

De Podi-m is een nieuwe iPhone-dock met Lightning-connector. De eerste lichting wordt via Kickstarter al geleverd voor de kerstdagen.

iphone podi-m dockDe Podi-m is een nieuwe dock voor de iPhone 5, vijfde generatie iPod touch en toekomstige iOS-apparaten met Lightning-connector. De minimalistische dock zal bij voldoende belangstelling via Kickstarter worden gefinancierd. Je betaalt 59 dollar exclusief verzendkosten en het mooie is: als je bij de early birds zit krijg je de de dock nog vóór de kerst in huis. Dat is een bijzonderheid bij Kickstarter, want vaak moet je een paar maanden wachten totdat je het bestelde accessoire eindelijk in handen hebt – kopers van het Pebble-horloge kunnen erover meepraten.


Bij Podi-m hebben ze dat slimmer bedacht: de eerste 500 docks zijn al in productie en zullen op 13 december al verstuurd worden. De investeerders moeten dan nog wel hun gewenste kleur opgeven. Je hebt keuze uit wit, zwart en houtkleur. De Podi-m heeft een Lightning-connector met scharnier, zodat je de iPhone of iPad achterover kunt laten leunen. Ook is er een stokje aan de achterkant. Je kunt de dock gewoon blijven gebruiken als de iPhone in een hoesje zit. Op Kickstarter vind je meer informatie.

podi-m dock

Dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2012, 14:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter, lightning
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.