Nieuwe Stanford iPhone-cursus nu via iTunes U te downloaden

In iTunes U zijn vanaf vandaag de nieuwe college's van iPhone Application Development te vinden, de bekende cursus van Stanford waarin je leert voor de iPhone te programmeren.

stanford iphoneZoals je eerder al op iPhoneclub hebt kunnen lezen is Stanford begin januari weer begonnen met de iPhone Application Development Course, een cursus waarin je iPhone-applicaties leert maken. De colleges van deze nieuwe serie colleges zijn vanaf nu op iTunes U te vinden. Nieuw deze keer is dat de video’s zijn voorzien van ondertiteling, zodat je nog beter kunt volgen wat er wordt gezegd. Ook is de cursus daardoor geschikter voor mensen met gehoorproblemen. En bovendien kunnen cursisten voor wie Engels niet de moedertaal is op deze manier de colleges beter volgen.

Vorig jaar begon Stanford voor het eerst met de cursus. De afleveringen in iTunes U werden toen 4.4 miljoen keer gedownload. Iedereen kan het materiaal bekijken en beluisteren, maar om studiepunten te halen moet je fysiek bij de colleges aanwezig zijn – en die staan alleen open voor Stanford-studenten.

Meer info: iTunes U

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2010, 11:10
Categorie Apps
Onderwerpen applicaties, developers, stanford, universiteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.