Mutator afdekdopje legt iPhone het zwijgen op

De Mutator is een piramidevormig dopje voor de headset-aansluiting van de iPhone, die voorkomt dat je ongewenste geluiden hoort die de muteknop niet tegenhoudt.

mutator-kickstarterDagelijks verschijnen er nieuwe iPhone-accessoires op Kickstarter. Wij kiezen alleen de bijzondere en meest interessante eruit. Zoals deze Mutator, een kleine piramide die je in de headset-aansluiting van de iPhone steekt. Hij zorgt ervoor dat alleen de belangrijkste notificaties doorkomen. Met de muteknop van de iPhone kun je inkomende notificaties en telefoontjes het zwijgen opleggen. Voor alle andere notificaties heb je Mutator nodig. Denk daarbij aan games en YouTube-video’s. Door Mutatoreen kwartslag te draaien zet je de mute-functie aan en uit.

mutator-iphone-grootDe muteknop van de iPhone werkt niet voor alles. Apple’s gebruikershandleiding zegt dat zelfs letterlijk: alarmmeldingen van de klok-app, audio-apps zoals muziek en allerlei games kunnen toch nog geluiden afspelen via de speaker als de iPhone op mute-stand staat. Ook kun je geluiden van de Camera- en de Dictafoon-app horen, ook al staat de muteknop op oranje. Mutator wekt de indruk dat er een headset is aangesloten op de iPhone, waardoor geluiden niet doorkomen. Het is handig voor vergaderingen en concerten, voor bioscoop- en kerkgangers en tijdens een begrafenis of in de bibliotheek. Maar ook als je jezelf in de kelder moet verstoppen voor een zombie apocalyps wil je liever niet dat je iPhone geluiden maakt. Bovendien is het dopje ook handig om te voorkomen dat er stof in de headset-aansluiting komt.

Vanaf $5 kun je meedoen aan dit project. Vanaf $13 krijg je als early bird een Mutator toegestuurd, de metalen uitvoering kost $28 en er is een groene Limited Edition voor $99. Het project moet $24.000 ophalen en de levering staat gepland voor oktober 2013 (plus $8 verzendkosten buiten de VS). Meer info op Kickstarter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2013, 20:01
Categorie Accessoires
Onderwerp muteknop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.