Mogelijk prototype iPhone 5C op eBay opgedoken

Staat de achterkant van de iPhone 5C al op eBay? Een online handelaar claimt er zelfs meerdere van te kunnen verkopen.

iPhone 5C op eBayNa alle geruchten en alle gelekte foto’s, is er nu een prototype van de achterkant van de iPhone 5C op eBay opgedoken. Volgens de verkoper gaat het om een echt prototype van de 5C en heeft hij er zelfs meer dan het model dat nu op de internationale veilingsite wordt aangeboden. Opvallend is echter wel dat de casing uitgebreide modelinformatie zoals die nu wel steeds op iPhones is te vinden, ontbeert. Volgens AppleInsider gaat het daarom mogelijk om een product dat is afgewezen bij de productie.

De normale FCC-productopdruk mist bijvoorbeeld en ook de gedetailleerde modelinformatie als de ‘Designed by’-aankondiging en een IMEI-nummer schitteren door afwezigheid. Verder deelt het model echter alle eigenschappen met de eerder gelekte foto’s die ook steeds de iPhone 5C impliceren. Het Apple-logo, de ruimte voor de speakers, microfoon en oplader: het ziet er allemaal geloofwaardig uit. Toch hoeft het natuurlijk niet om een echt prototype te gaan. Het kan ook het werk zijn van een slimme handelaar.

De prijs van het mogelijke prototype explodeerde tijdens het schrijven van dit bericht: van 72 dollar naar een maximumbod van 285 dollar.

Directe link: ‘iPhone 5C prototype’ op eBay

iPhone 5C op eBay binnenkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 20:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.