Meer bewijs dat Vodafone de Europese aanbieder wordt

De Britse telefoonwinkel phone2u heeft (per ongeluk?) alvast een pagina online gezet waarop de iPhone met een Vodafone-abonnement besteld kan worden.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Iphones2U biedt de Vodafone iPhone al aanGisteren plaatsten we al het uitgelekte nieuws dat Vodafone waarschijnlijk de Europese aanbieder van de Apple iPhone gaat worden. Een Engelse telefoonketen heeft per ongeluk (?) een pagina online geplaatst waar de iPhone besteld kan worden in combinatie met een Vodafone-abonnement, inclusief alle mogelijke opties.

De Apple iPhone wordt aangeboden met het goedkoopste abonnement voor 30 pond (45 euro) per maand (8GB-versie), waarbij je 200 belminuten krijgt en 200 sms-berichten. Met het duurst genoemde abonnement kun je 500 minuten bellen en 500 sms’jes versturen voor 40 pond (60 euro). Er wordt niet verder gesproken over een data-abonnement.

Het kan natuurlijk ook zijn dat Phones2U enthousiast is geworden van het Vodafone-nieuws en alvast Britste klanten naar zijn winkel wil trekken, maar het is zeker niet de eerste keer dat een online telefoonwinkel een fout begaat en modellen en abonnementen al ver voor de daadwerkelijke releasedatum bekend maakt.

biedt de Vodafone iPhone al aan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:33
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.