Twee iPhones per persoon en online aankoopinformatie

Klanten die kopen bij de Apple Store kunnen niet een, maar twee iPhones per persoon aanschaffen. Dat is vandaag bekend geworden, naast openingstijden en online aankoopinformatie via Apple.com.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Apple iPhone beschikbaarheid Apple StoreAls je niet een, maar twee iPhones wilt kopen, dan doe je er goed aan om naar de Apple Store te gaan in plaats van een AT&T-winkel. Apple heeft bekendgemaakt dat er per persoon niet meer dan twee iPhones mogen worden aangeschaft. Verder zijn nu alle details over openingstijden enzovoort bekend.

Van alle Apple Stores blijven er 164 open tot middernacht op vrijdag 29 Juni – iPhone Day. Handig is dat je op de betreffende Apple Store-website kunt controleren of er nog iPhones op voorraad zijn (alhoewel je er natuurlijk vanuit gaan dat alle voorraad morgen wel wordt verkocht). Tegelijk met het openenen van de deuren kan de iPhone ook vanaf 0:00 uur onze tijd via Apple.com worden aangeschaft, waarbij de iPhone gratis wordt verzonden.

Vanaf zaterdag zullen de Apple Stores elke dag opengaan om 9 uur ‘s morgens, waarbij consumenten de mogelijkheid hebben om elke avond daarvoor vanaf 21:00 per winkel te controleren of er weer nieuwe voorraad is. Ook beginnen in elke Apple Store de Apple iPhone Workshops, zodat consumenten die niet in de gelegenheid zijn om er zelf een aan te schaffen toch alvast uitleg over de functionaliteit kunnen krijgen. Of er ook demo-iPhones beschikbaar zijn, is niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:14
Categorie Providers
Onderwerp voorraad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.