Le Vamp is Apple’s gratis App van de Week

Le Vamp is gekozen als de gratis app van de week bij Apple. Deze endless running-game heeft een grappige paarse vampier als hoofdfiguur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

le-vamp-iphoneHet is weer zover! Apple heeft een gratis App van de Week gekozen en… het is opnieuw een spelletje geworden. Le Vamp is een grappige game met een paarse vampier, waar een Franse draai aan is gegeven. Le Vamp is eigenlijk een endless running-game zoals Temple Run, maar dan met een originele eigen insteek. Le Vamp is een week lang gratis te downloaden, dankzij de promotie van Apple. Je moet minimaal 9 jaar zijn om deze griezelgame te kunnen spelen.


Nou ja, griezelgame… Le Vamp gooit het wel over een cartoonachtige boeg. Le Vamp heeft zich de toorn van de belangrijke Parijzenaars op de hals gehaald, van de klokkenluiders tot de gendarmes. De boze menigte zet de achtervolging in op ons paarse vampiertje. Jij moet hem beschermen tegen de zon, stromend water en andere bedreigingen. Lukt het je om Le Vamp veilig terug te brengen naar zijn crypte, terwijl hij onderweg allerlei muntjes meepakt. Daarmee kun je zijn duistere krachten versterken of gooien met bloedvarkens om Le Vamp te voeren. Alleen dan houdt hij zijn gezonde, bleke huid.

Downloaden: Le Vamp (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:14
Onderwerp
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.