KPN Goal Alert iPhone voetbal kijken app

KPN Goal Alert laat Eredivisiegoals van je favoriete team zien

KPN Goal Alert op de iPhone laat je direct doelpunten van je twee favoriete Eredivisie-clubs terugkijken. Je krijgt bericht bij een goal.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

KPN Goal Alert iPhone voetbal kijken appZonder abonnement op FOX Sports NL toch Eredivisiegoals terugkijken? Op de iPhone kan het via verschillende Voetbal Live-clubapps en via voetbalstanden-apps als 365Scores, maar nu kan het ook zonder kosten op een legale manier. KPN Goal Alert is een nieuwe app van de telecomprovider waarin je goals van je favoriete club meteen kan bekijken. De app werkt alleen voor klanten op het KPN-netwerk.

Je kan twee favoriete teams instellen in KPN Goal Alert, maar er mag maar één traditionele topclub als Ajax, Feyenoord en PSV tussen zitten. Je krijgt een pushbericht zodra een ingesteld team heeft gescoord en kan dan de video, afkomstig van FOX Sports NL, direct terugkijken. De video’s van die speelronde zijn te bekijken tot en met zondagavond 23.59 uur.

KPN Goal Alert wedstrijd pagina KPN Goal Alert eindstanden programma

KPN Goal Alert voor de iPhone heeft twee hoofdpagina’s, elk voor een ingestelde club. Op de clubpagina zie je wat de volgende wedstrijd is en wordt er afgeteld naar de volgende wedstrijd. De video’s kan je onder elkaar bekijken. Op een apart tabblad zie je de aankomende Eredivisie-wedstrijden van de club en zie je de vorige eindstanden op rij. Kies wel goed welke twee clubs je wilt zien: je kan pas na een speelronde weer wisselen van een club.

Update 11:46 uur Toegevoegd dat de app alleen werkt voor klanten op het KPN-netwerk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:34
Categorie Apps
Onderwerpen kpn, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.