Juice: stijlvolle iPad-houder voor aan de muur

De Juice is een iPad-houder speciaal voor aan de muur. Op Kickstarter zamelen de makers geld in. De Juice gebruikt Lightning en 30-pins-kabels.

Juice iPad muur houderDe Duitse Juice is een iPad-houder-aansluiting speciaal voor aan je muur. Hiermee kun je de iPad bijvoorbeeld naast je bed of bij de deur bevestigen, zodat je hem kunt opladen of gebruikt als speciaal scherm binnen je huishouden. De Juice heeft geen ingebouwde connector, wat betekent dat je een eigen Lightning-kabel of 30-pins-kabel moet gebruiken. De iPad-houder kan worden geïnstalleerd zodat de gebruikte kabel niet te zien is. Je moet dan wel bereid zijn om in de gebruikte muur te boren.

De afgelopen jaren hebben we meerdere malen geschreven over andere, alternatieve iPad-houders voor aan de muur. Deze accessoires kampen nagenoeg altijd met hetzelfde probleem waar ook de Juice last van lijkt te hebben: ze komen enkel van pas in zeer specifieke situaties.

Juice iPad muur houder foto

Een iPad-houder aan de muur komt van pas als je geen plek hebt om de iPad neer te leggen tijdens het opladen, of als je een iPad-app hebt die je graag continu op een muur beschikbaar wil hebben. Denk bij dat laatste aan bijvoorbeeld de app van HomeWizard, die dan gebruikt kan worden door niet-smartphonebezitters in huis. Daar staat tegenover dat je iPad veel minder mobiel is terwijl hij aan een muur hangt. Omdat je de dock aan je muur bevestigt, is het lastig om hem op een later moment te verhuizen.

De Juice wordt op Kickstarter aangeboden voor 39 pond, omgerekend zo’n 48 euro. Voor dat bedrag ben je er nog niet: je moet ook nog eens 12 dollar aan verzendkosten aan toevoegen. Dit bedrag is enkel voor vroege vogels: ben je laat met je donatie, dan stijgt de prijs naar 60 euro. Daarmee lijkt de maker zijn visie een beetje voorbij te schieten: op Kickstarter spreekt hij er juist over hoe andere iPad-muurhouders vaak veel te duur zijn. Met 60 euro kost de Juice echter evenveel als de Just Mobile-houder waar we in 2011 over schreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2014, 20:30
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.