Jepit: pas de openingsanimatie van apps aan (jailbreak)

De jailbreaktweak Jepit laat je kiezen uit verschillende animaties voor het openen van je apps. Normaal gesproken krijg je slechts een enkele animatie te zien op je iPhone. De tweak is verkrijgbaar via ModMyi.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

JepitMet de jailbreaktweak Jepit kun je de openingsanimatie van apps op je iPhone aanpassen. Hierdoor ben je niet alleen meer beperkt tot de ene animatie die je normaal gesproken te zien krijgt. De tweak laat je uit een aantal verschillende animaties kiezen, waaronder een fade, rotatie en verticale en horizontale stretch.

Eenmaal geïnstalleerd voegt Jepit een nieuwe optie toe aan het instellingenscherm van je iPhone, vanaf waar je een voorkeursanimatie kunt uitkiezen. Een schakelaar bovenin het scherm laat je de aangepaste animaties uitschakelen, zodat je weer de overgangsanimatie te zien krijgt die je van je iPhone gewend bent.

Helemaal perfect lijkt Jepit nog niet. Een aantal animaties blijkt niet te werken en ook een aantal namen zijn verkeerd gespeld. Zo staat ‘Horizontal stretch’ aangegeven als ‘Orizzontal stretch’. De mogelijkheid om animatiesnelheid aan te passen zou ook slechts bij een aantal opties werken.

Jepit is voor $1,59 te downloaden via de repository van ModMyi

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:31
Categorie Jailbreak
Onderwerpen animatie, jailbreak, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.