jellies game

Jellies is Apple’s gratis App van de Week

Jellies is Apple's gratis App van de Week. In deze match 3-variant moet je gekleurde Jellies met elkaar verbinden, zodat ze van het speelveld verdwijnen.

jellies gameApple heeft deze week Jellies uitgeroepen tot de gratis App van de Week. Jellies is een spelletje, waarbij je zoveel mogelijk snoepjes met elkaar moet verbinden. De game is sinds juni in de App Store verkrijgbaar en is nu voor het eerst gratis. Tot volgende week donderdag heb je nog de tijd om de game te downloaden.

Jellies is gemaakt door een onafhankelijke game-ontwikkelaar en lijkt wel een beetje op Dots, het spelletje met de gekleurde bollen. In Jellies draait het om rechthoekige, wiebelende poppetjes die je met elkaar moet verbinden. Koppel je Jellies van dezelfde kleur aan elkaar, dan verdwijnen ze van het scherm. Het is in feite een match 3-game, maar met een iets andere twist omdat het nu eens niet gaat om gekleurde edelstenen die in een regelmatig gerangschikt rooster liggen, maar om visserman Bob die zijn vingers is kwijtgeraakt. Ze zijn afgebeten door Jellies. Jij moet zorgen dat er in 60 seconden zoveel mogelijk Jellies worden gevangen. Via GameCenter kun je je vrienden uitdagen.

Je hebt er minimaal iOS 6 voor nodig, maar let op dat de game niet werkt op de vierde generatie iPod touch. Ook zitten er in-app aankopen in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2014, 15:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.