iTunes Match verschijnt op Apple TV’s en in nieuwe iTunes-bèta

De iTunes Match-functie is opgedoken op verschillende Apple TV's. Eerder mistte deze nieuwe muziekdienst van Apple nog zijn lancering aan het einde van oktober.

iTunes Match Apple TViTunes Match heeft zijn oktober-lancering misschien gemist, maar de muziekdienst is inmiddels wel opgedoken op Apple TV’s. Verschillende Amerikaanse Apple TV-gebruikers melden dat iTunes Match in de instellingen van hun apparaat is te vinden. De optie verschijnt bij zowel gewone gebruikers als ontwikkelaars, maar alleen ontwikkelaars zijn in staat om er bij in te loggen. Ook is er een nieuwe bèta voor iTunes om de dienst verder mee te testen.

Wanneer je iTunes Match probeert op te starten vanaf een Apple TV, vraagt hij je om te registreren bij iTunes Match op een pc of Mac. Dit is alleen mogelijk wanneer je een ontwikkelaar bent die gebruik heeft gemaakt van de laatste bèta-versie van iTunes.

De gebruiksperiode van de vorige bèta is inmiddels verlopen, maar gisteravond bracht Apple samen met een testversie van iOS 5.0.1 een nieuwe bèta uit. Naast de mogelijkheid om iTunes Match te testen is er weinig in deze nieuwe iTunes-bèta toegevoegd.

Nu de functionaliteit in Apple TV’s is geïmplementeerd, lijkt het er op dat de nog onbekende lanceerdatum snel nadert. In de eerste plaats zal de service eerst in de Verenigde Staten worden uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2011, 12:03
Categorieën Diensten, iDevices, Mac & macOS
Onderwerp itunes match

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.