Pronto iPhone-accu

iPhone-accu Pronto heeft na vijf minuten genoeg stroom voor iPhone 5

De snelle iPhone-accu Pronto heeft na vijf minuten opladen genoeg stroom voor een iPhone 5. Je kunt hem vinden op Kickstater.

Pronto iPhone-accuDe iPhone-accu Pronto staat nog maar korte tijd op Kickstarter, maar is daar nu al een groot succes. Niet heel gek, want deze batterij doet ook iets bijzonders: hang hem aan een stopcontact en binnen vijf minuten heeft hij genoeg stroom om een iPhone 5 volledig op te laten.

Omdat de Pronto na vijf minuten laden al genoeg stroom heeft om een iPhone 5 op te laden, is het een stuk makkelijker om snel wat extra stroom voor je iPhone mee te nemen. Hang de accu een uur lang aan het stopcontact en je kunt er de iPhone negen keer mee van stroom voorzien. Al hangt dat er wel van af welk model je koopt. De Pronto 5 heeft een capaciteit van 4.500mAh, genoeg om een iPhone 5 drie keer op te laden. De Pronto 12 is met 13.500mAh flink wat krachtiger en laadt je iPhone twaalf keer op.

Hoewel de Pronto zelf ontzettend snel opgeladen kan worden, wordt je iPhone niet sneller van stroom voorzien. Volgens de makers doet de accu er 60 tot 90 minuten over om een iPhone volledig op te laden.

Je kunt de Pronto bestellen door op Kickstarter geld te investeren. Voor 69 dollar plus 35 dollar verzendkosten kun je een Pronto 5 bestellen. De Pronto 12 kost je 109 dollar plus 35 dollar verzendkosten. Zodra de vroege modellen weg zijn betaal je een tientje meer. Het project loopt nog een maand en heeft nu al dubbel zijn investeringsgeld binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2014, 12:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.