iPad-houder gemaakt van twee hamers en een schroevendraaier

Op Etsy wordt een iPad-houder verkocht, die is gemaakt van twee hamers en een schroevendraaier. De houder wordt niet buiten de Verenigde Staten verkocht, maar je kunt proberen hem zelf in elkaar te zetten.

Hamer Schroevendraaier iPad houderOp Etsy wordt op het moment een iPad-houder verkocht die gemaakt is van slechts twee hamers, een schroevendraaier en een stukje hout. Hoewel de houder niet heel veel nuttiger lijkt dan de gemiddelde dock, ziet hij er bijzonder genoeg uit om in je huiskamer neer te zetten. Geïnteresseerden moeten hem alleen wel zelf in elkaar knutselen: hij wordt alleen binnen de Verenigde Staten verkocht.

Door de twee schroeven in de houder los te maken kun je de hoek van de schroevendraaier veranderen. Hierdoor staat de iPad hoger of lager in de houder.

Op het moment van schrijven verscheept de maker zijn houder alleen naar klanten in de Verenigde Staten, maar je kunt natuurlijk ook je eigen variant in elkaar zetten. De maker van de houder geeft geen uitgebreide bouwinstructies op zijn winkelpagina, maar fanatieke hobbybouwers hebben vermoedelijk genoeg aan de foto’s. Je bespaart ook flink door hem zelf in elkaar te zetten: de maker verkoopt zijn model voor 95 dollar in de Verenigde Staten, omgerekend €74,11.

Bron: Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2012, 18:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen diy, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.