iP4Play is eerste 18+ chatdienst via FaceTime

iP4Play is de eerste commerciële dienst voor FaceTime, waarbij je betaalt voor 18+ videochat met vrouwen. Het kost 4 dollar per minuut.

ip4playDe eerste commerciële video-chatdienst via FaceTime is van start gegaan. Bij iP4Play kun je echter niet terecht voor zomaar een praatje. Het gaat om videochats met schaarsgeklede dames waarvoor je $4 per minuut betaalt. Bij de start zijn er steeds 5 tot 7 vrouwen beschikbaar, die variëren van girl next door tot Penthouse-modellen. Meteen bij de aankondiging van FaceTime waren er al wel slimme ondernemers die er mogelijkheden in zagen. Een tijd geleden waren er al oproepjes te vinden op Craigslist, de Amerikaanse tegenhanger van Marktplaats. iP4Play is erin geslaagd om het als eerste te realiseren.

Net als bij een gewoon FaceTime-gesprek heb je een Wi-Fi-verbinding nodig. Ook moeten beide gesprekspartners beschikken over een iPhone 4. Vooraf kies je de gewenste dame uit, waarna je een tijdblok van 5, 10, 20 of 30 minuten uitkiest. De afrekening vindt vooraf plaats met je Mastercard of Visa-creditcard, waarbij je meteen je telefoonnummer doorgeeft. iP4Play neemt vervolgens contact met je op via FaceTime.

Mocht je de persoonlijke interactie niet zo prettig vinden of geen iPhone 4 hebben, dan kun je ook terecht op de (van oorsprong Nederlandse) website iossex.nl, waar de filmpjes zijn geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2010, 16:09
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, facetime, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.