Inova 8

Inova 8: iPhone-batterijcase is opgeladen in 8 minuten

De Inova 8 is een iPhone-batterijcase die na acht minuten al genoeg stroom heeft om je iPhone volledig op te laden.

Inova 8Een externe batterij voor je iPhone is hartstikke handig, maar je moet hiervoor wel wat vooruit denken: de accu moet immers volledig worden opgeladen voordat je de deur uitgaat. De Inova 8 lijkt wat dat betreft een handige hoes. Dit is namelijk een batterijcase voor de iPhone, maar dan eentje die een stuk sneller oplaadt dan veel alternatieven. Na acht minuten heeft de iPhone-hoes zijn 1800mAh-accu van stroom voorzien.

De Inova 8 heeft in acht minuten een volle accu, maar de makers zeggen dat de batterij ondanks dat snelle laadproces niet warm wordt. Met een capaciteit van 1800mAh heeft de batterij genoeg stroom om een iPhone volledig op te laden – al heeft de iPhone 6 strikt gezien een accu van 1810mAh.

Hoewel de Inova 8 snel wordt opgeladen, wordt de iPhone zelf op een lager tempo opgeladen. Dat lijkt geen groot bezwaar: omdat de batterij in een iPhone-case zit, kun je de iPhone blijven gebruiken terwijl hij wordt opgeladen. Eén nadeel: je iPhone wordt met het gebruik van de case tussen de 18 en 19 millimeter dik.

Je kunt de Inova 8 bestellen door op Kickstarter minstens 99 dollar te doneren. Ben je er vroeg bij, dan ben je met een donatie van 79 dollar of 89 dollar al klaar. De makers hopen in juni 2015 de eerste hoezen de deur uit te sturen. Je kunt deze hoes bestellen voor de iPhone 5, iPhone 5s of iPhone 6.

Er lijken steeds meer snel ladende accu’s voor de iPhone te verschijnen: afgelopen maand dook bijvoorbeeld nog de Pronto op, een losse batterij die na vijf minuten een iPhone 5 kan opladen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2014, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.