iMovie schermvullend op iPad gebruiken (jailbreak)

iMovie is schermvullend op de iPad te gebruiken als je wat aanpassingen doet en met FullForce (een gratis Cydia-app) ervoor zorgt dat de resolutie wordt aangepast.

imovie ipadDe applicatie iMovie voor de iPhone is prima op de iPad te installeren, maar je krijgt dan geen schermvullende weergave. Na een jailbreak en een aantal kleine aanpassingen blijkt het echter prima te werken, als je de jailbreak-applicatie FullForce inschakelt. Deze app is via Cydia te installeren en zorgt ervoor dat iMovie schermvullend wordt getoond, als een geoptimaliseerde iPad-applicatie. Je hebt hiervoor een iPad met iOS 4.2 nodig en de betaalde iMovie-applicatie (€3,99).

Na het wijzigen van de bestandsextensie naar .zip en het installeren van OpenSSH kopieer je de iMovie-app naar de iPad. Met FullForce (gratis) zorg je ervoor dat de applicatie een grotere resolutie krijgt. Je kunt nu video’s importeren en bewerken op je iPad, waarbij je een veel groter scherm tot je beschikking hebt. Het wachten is ondertussen op Apple’s eigen iPad-versie van iMovie.

Een volledige instructie vind je bij Macstories.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2010, 22:53
Categorie Jailbreak
Onderwerpen imovie, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.