iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 23 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 23 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Of je nu aan het leren bent voor je eindexamens of een taal wil leren, op iCulture ben je vandaag op het juiste adres. We hebben weer de beste eindexamenapps voor iPhone en iPad voor je op een rij gezet. Welke helpen je bij het studeren en met welke apps kun je de leerstof oefenen? En wil je gewoon zomaar een taal leren, dan hoef je met deze taalcursussen op iPhone en iPad niet eens de deur uit. Er was ook interessant nieuws vandaag, zoals een onderzoek naar de tevredenheid van de iPhone X. Over alle functies waren de ondervraagden tevreden, maar over eentje zijn ze minder te spreken. Welke dat is lees je in ons bijbehorende bericht. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

  • Shine is een lifecoach die je altijd bij je hebt. Heb jij wel wat positiviteit en motivatie nodig, dan kun je de app gerust proberen.

iCulture Deals

Meer vandaag

Schiphol-app vernieuwd maar onlogischer

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Schiphol Amsterdam Airport (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - In de kaart in de Schiphol-app kun je nu zien op welke verdieping je bent.
  • ABN AMRO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nu ook via de app snel een betaalrekening openen.
  • Blendle (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Blendle Audio is er nu ook op de iPad.
  • Snapseed (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.1+) - Foto-app Snapseed is bijgewerkt voor de iPhone X.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kan nu een foto of video meesturen als je een DM verstuurt via Twitterrific.
  • Deezer - Muziek en podcasts (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 15.0+) - Deezer’s Flow-functie heeft nu een apart onderdeel in de tabbalk onderaan.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.