Grovemade HomePod Stand

Met deze HomePod-onderzetter voorkom je kringen

Eén van de nadelen van de HomePod is dat er witte kringen op je houten meubels kunnen ontstaan. Je kunt dat voorkomen met een ronde pannenlap, maar als je een luxere oplossing zoekt kun je ook speciale HomePod-onderzetters in de winkel vinden. Zoals deze van Grovemade.

Grovemade HomePod Stand

Grovemade heeft een mooie onderzetter voor je speaker gemaakt met de naam HomePod Stand. Het is in feite een soort onderzetter van kurk, die je voor een habbekrats in de winkel vindt. Maar volgens Grovemate is dit niet zomaar een onderzetter, maar een precision-machined en hand-finished aanvulling op je interieur. In plaats van kurk kun je ook kiezen voor een HomePod-onderzetter van aluminium of hardhout

Grovemade geeft toe dat je ook een rond vilten lapje kunnen gebruiken, maar dat vond het team maar een lapmiddel. Het moest iets worden wat de HomePod mooier maakt, minimalistisch en netjes. Kies je voor hout, dan kun je kiezen uit walnoot of esdoorn. Bij de versie van kurk kies je uit donker of licht en bij de metalen uitvoering zijn zwart en zilver de opties. De onderkant is gemaakt van microsuede, zodat je geen krassen op je meubels krijgt.

Grovemade HomePod Stand

De onderzetter van Grovemade kost $20.

Overigens zijn ze niet de enige met een oplossing voor je HomePod. Pad & Quill maakte eerder al een leren doorgestikte onderzetter (zie hieronder), die ook $20 kost.

HomePod Stand Pad & Quill

Een ander leuk accessoire is die van Capra: met de Brown Leather Homepod Travel Case kun je op stap gaan met je HomePod. Dit is een soort luxe reistas, die je speaker van alle kanten beschermt. Bovenop zit een handvat en een rits en binnenin vind je zacht suede. De tas kost 105 dollar en voor 10 dollar extra kun je je initialen erin laten zetten.

HomePod reistas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2018, 8:16
Categorie Accessoires
Onderwerp homepod
Device HomePod

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.