Gorillamobile: camerastatief, fietshouder en zuignap voor de iPhone

Joby Gorillamobile is een statief, een houder voor op de fiets, de auto of apparaten in de sportschool. Met de flexibele pootjes van de Gorillamobile klem je de iPhone overal aan vast. Maar als gewoon statief is de Gorilla natuurlijk ook te gebruiken.

joby gorillamobileJoby heeft de Gorillamobile aangekondigd, een flexibele driepoot die je kunt gebruiken om foto’s te maken. Maar zoals je op de foto hiernaast ziet kun je de Gorillamobile net zo goed gebruiken om je iPhone aan je fietsstuur te bevestigen. De Gorillamobile heeft drie buigzame voetjes met draaibare ‘gewrichten’. Je kunt daardoor het statiefje in elke denkbare houding buigen.


Er zitten drie hulpstukken bij, zogenaamde ‘quick release adapters’, die je snel los en vast kunt maken. Bij de Gorillamobile krijg je een zuignap, een setje zelfklevende clips en een universele camera-adapter. De Joby Gorillamobile is per direct te koop voor $30.

De onderstaande hulpstukken worden gratis meegeleverd bij de Gorillamobile. Mocht er eentje kapot gaan, dan kun je ze ook nog los bestellen. Van links naar rechts: de universele camera-adapter, de zuignap en de zelfklevende clip.

gorillamobile

Zoals je op onderstaande foto kunt zien, is het ook mogelijk om de iPhone vast te maken aan een crosstrainer, zodat je tijdens het sporten videootjes kunt kijken.

gorilla mobile sporten

Meer info: Joby

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.