GLAS.t: screenprotector van gehard glas voor de iPhone

GLAS.t is een glazen screen protector voor de iPhone, die je tegen je scherm drukt om krassen te voorkomen. Omdat de GLAS.t van gehard glas is gemaakt, krast hij niet snel. Een olie-afstotende laag zorgt ervoor dat vingerafdrukken minder lang zichtbaar blijven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GLAS.tVeel mensen beschermen het glazen scherm van de iPhone 4 en iPhone 4S al tegen krassen met een screenprotector. Het zorgt ervoor zorgt dat het scherm niet beschadigd raakt door sleutels of andere scherpe voorwerpen in je zak. De GLAS.t is een alternatieve oplossing, die je iPhone wellicht beter krasvrij houdt. Dit glazen frontje druk je op de voorkant van je iPhone, waardoor het scherm niet langer beschadigd kan worden. Omdat de GLAS.t van gehard glas is gemaakt, zouden scherpe objecten zoals messen en scharen het niet kunnen beschadigen.

De GLAS.t is slechts 0,4 millimeter dik en geleidt je aanrakingen gewoon naar de iPhone. Volgens de fabrikant is het geharde glas ook olie-afstotend, waardoor je scherm minder snel bezaaid zal zijn met vingerafdrukken.

Je kunt de GLAS.t bestellen bij Spigen voor $27,99, een bedrag waar Nederlandse en Belgische kopers $12,10 aan verzendkosten bovenop moeten rekenen. Flink wat meer dan de vaak slechts een paar euro kostende plastic beschermstickers, maar gezien de extra geboden bescherming wellicht de moeite waard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 11:51
Categorie Accessoires
Onderwerp screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.