Gerucht: iPhone Video krijgt schermratio 16:9 (+ iPhone Bingo)

De iPhone Video krijgt volgens een gelekte foto bij The iPhone Blog een schermverhouding 16:9. Deze en andere geruchten vind je op de iPhone Bingo.

iphone video wider screenElke rechtgeaarde iPhonesite komt rond deze tijd met eigen geruchten. Zo ook The iPhone Blog: zij kregen een gelekte foto van de derde generatie iPhone toegestuurd. Een zekere Emanuel stuurde de foto in en vertelde erbij dat het om de iPhone Video gaat, die op 9 juni uitkomt. Het apparaat op de foto is langer dan de huidige iPhone, waardoor de telefoonspeaker ook verplaatst moest worden. De schermverhouding is 16×9, dezelfde widescreen-schermverhouding die de Zune HD ook zal krijgen.

Daar gaat het echter om een scherm van 272×480 pixels terwijl Apple waarschijnlijk voor 320×570 pixels gaat kiezen.

Deze en andere geruchten zul je gaan terugvinden in de SteveNote Bingo. Joris Kluivers heeft zijn webapp alvast aangepast, zodat we maandag met z’n allen kunnen gaan aanvinken. Liever zelf een bingoformulier maken? Dat kan ook: Patrick heeft een bingoschema in Excel gemaakt, die je kunt uitprinten als je van pan bent om aanstaande maandag samen met vrienden de WWDC-keynote gaat volgen. Gezellig!

Via: The iPhone Blog
Tipgevers: Dion, Patrick

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2009, 23:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.