Geen Disk Mode voor iPhone zoals bij iPod?

De website 9to5mac meldt dat de iPhone geen Disk Mode zal krijgen, zoals de iPod. Dat zou betekenen dat je de iPhone niet als harddisk kunt gebruiken. Maar opmerkelijker is de bewering vna 9to5mac dat het simkaartslot net als de batterij niet toegankelijk is, zodat je nooit van simkaart zou kunnen wisselen. Dat lijkt een erg sterk verhaal.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Geen Disk Mode voor iPhone zoals bij iPod?Een nieuwtje waarvan we op voorhand zeggen dat je deze het beste met een paar korrels zout moet lezen. De website voor Mac-enthousiastelingen 9to5Mac meldt dat de iPhone geen Disk Mode zal krijgen, zoals die wel in de iPod aanwezig is.

Dat betekent dat alleen iTunes, iPhone en eventueel andere iLife-applicaties gebruikt kunnen worden om muziek, foto’s en andere data van en naar de iPhone te kopiëren. De website noemt een ingewijde bij Palm als bron voor het bericht.

9to5Mac weet verder nog te melden dat de Safari-webbrowser op de iPhone ondersteuning zal bieden voor tabbed browsing, dat er voorzien is in een VPN-client voor zakelijke gebruikers en dat de iPhone op trilstand gezet kan worden. Daarnaast wordt gesuggereerd dat de iPhone ondersteuning zal krijgen voor Office-documenten. Verder schrijft 9to5Mac dat een iChat-applicatie voor instant messaging ontbreekt in de huidige softwareversie. Daarnaast melden ze nog dat een simkaart-slot ontbreekt, wat zou betekenen dat de simkaart net zoals de batterij niet verwijderd kan worden. Vooral dat laatste doet bij ons de wenkbrauwen fronsen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:35
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geen tag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.