Gadi: lederen bivakmuts voor je iPhone

De Gadi-case van Seventy Eight Percent is een lederen bivakmuts voor je iPhone. De case heeft een smalle spleet, waarmee je slide-to-unlock kan doen. De rest van de case zit strak rondom de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

seventy eight percent gadi caseSeventy Eight Percent is een fabrikant van iPhone-hoesjes. Ze lieten zich voor deze Gadi-case inspireren door het verhaal van Ned Kelley, een Iers-Australische bushranger die rond 1880 rondliep met een metalen hoofddeksel. Daarin was alleen een smalle spleet gemaakt om doorheen te kijken. Maar daar houdt dan ook elke vergelijking met deze metalen bivakmuts op. Bij de Gadi-case is gekozen voor Italiaans leer, waaruit een reepje is weggesneden.

Dit zorgt voor een opening die groot genoeg is om slide-to-unlock te kunnen doen. De case is vooral handig voor mensen die hun iPhone eigenlijk alleen gebruiken om te bellen. Met je vinger kun je de iPhone ontgrendelen en een gesprek opnemen. Ook heb je toegang tot de knoppen.

78percent-Gadi-detailDe beschermhoes kost 110 dollar en is leverbaar in vijf kleuren. De hoes zit strak rondom de iPhone 4 en 4S en het duurt een paar weken voordat de hoes een optimale pasvorm heeft. Een opening aan de onderkant zorgt ervoor dat de ‘bivakmuts’ niet af hoeft als je de iPhone wilt opladen. In België kunt je voor het merk Seventy Eight Percent ook terecht bij Supra-Quintessence in Brussel. Nederlandse winkeliers zijn er niet.

Meer info: Seventy Eight Percent

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2012, 23:42
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.