Eco-amp: papieren grammofoonhoorn voor de iPhone

Eco-made heeft een papieren grammofoonhoorn speciaal voor de iPhone gemaakt. Hiermee kun je geluid versterken zonder dat er een batterij nodig is.

Eco-ampEco-made heeft de eco-amp gemaakt, een grammofoonhoorn voor de iPhone die volledig van papier is gemaakt. Door het toegestuurde bouwpakket in elkaar te zetten kun je het geluid van je iPhone versterken zonder dat er een batterij aan te pas komt. Het initiatief doet erg denken aan verschillende iPad-versterkers die geluid beter hoorbaar maken door alle geluidsgolven jouw kant op te sturen.

De eco-amp gebruikt hetzelfde principe als een grammofoonhoorn, waarbij het geluid via een akoestisch trucje wordt versterkt. Omdat de versterker gemaakt is van papier kun je hem makkelijk opvouwen, waardoor je hem mee op reis kunt nemen. Het gebruikte papier is gerecycled, waardoor de versterker ook goed voor het milieu moet zijn.

Wil je de papieren grammofoonhoorn voor je iPhone bestellen, dan zul je diep in de buidel moeten tasten. Het accessoire wordt per 2 voor 8 dollar verkocht, maar voor verzending naar Nederland en België wordt daar 20 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend. Een flink bedrag voor een ecovriendelijke iPhone-versterker. De maker verzekert wel dat je een flinke tijd vooruit kunt met één hoorn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2012, 17:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen geruchten, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.