dual sim card black case

Dualsim in iPhone 6: met deze case kan het

Een iPhone met dual-simoptie lijkt nog heel ver weg. Met deze oplossing kun je tóch snel wisselen van simkaart.
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

dual sim card black caseIn landen zoals China, Portugal en Rusland kun je al jaren telefoons kopen met dualsim. Dit zijn smartphones met twee verschillende simkaarten. Dat is bijvoorbeeld handig voor mensen met een zakelijk mobiel nummer en iedereen die op vakantie in het buitenland gaat. In Nederland vind je zo’n dubbele simkaarttelefoon niet zo gemakkelijk – en de iPhone ondersteunt het officieel ook niet. Wil je toch een dergelijke oplossing voor je iPhone? Dan is de Dual Sim Card for iPhone 6 een optie.


Dual sim uitleg 1

Adapter die je wegwerkt met een hoesje

Dit pakketje bevat een simkaarthouder met een hele kleine uitsparing en een dualsim-systeem, zodat je vrij letterlijk een extra simkaartlezer aan je iPhone 6 toevoegt. Deze kun je met het bijbehorende hoesje netjes wegwerken, zodat je niet direct ziet dat er iets aan je iPhone hangt. Met het Dual Sim Card for iPhone 6-pakket kun je volgens de fabrikant handmatig switchen van simkaart op de iPhone.

Dual sim uitleg 2

De Dual Sim Card for iPhone 6 ondersteunt 4G/LTE, 3G en 2G-internet. Je kunt er ook mee videobellen. De fabrikant meldt echter wel dat de twee simkaarten die je bij de telefoon gebruikt op hetzelfde 4G/LTE-, 3G of 2G-internet moeten zitten. Het product kost 25 dollar in de webshop van Brando Workshop. Overigens hebben we deze oplossing zelf niet getest, dus voor eigen rekening en risico.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 februari 2015 om 22:38
Onderwerp
Categorie
Accessoires
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.