Dual Sim Case: snel tussen simkaarten schakelen met handige case

Een nieuwe iPhone-case maakt het mogelijk om tussen twee simkaarten te wisselen zonder je iPhone uit elkaar te halen. De case past om de iPhone 4 en iPhone 4S.

Dual Sim iPhone caseDe Dual Sim Case maakt het mogelijk om twee simkaarten tegelijkertijd op je iPhone 4 of iPhone 4S aan te sluiten. Hierdoor kun je tussen de twee kaarten wisselen door alleen een schakelaar op de achterkant van je iPhone om te zetten. Om de case te gebruiken heb je geen jailbreak nodig. Eén nadeel: de fabrikant van de case raadt alsnog aan om je iPhone uit te schakelen voordat je van simkaart wisselt.


Je kunt maar één simkaart tegelijkertijd gebruiken met de iPhone-case. De uitgeschakelde kaart is telefonisch niet bereikbaar totdat je hem weer hebt ingeschakeld. Hierdoor is de case vooral handig wanneer je bijvoorbeeld je zakelijke en persoonlijke telefoonnummer gescheiden wil houden en er maar één tegelijkertijd gebruikt.

Er zijn inmiddels al een aantal iPhone-cases op de markt die het mogelijk maken om verschillende simkaarten te gebruiken. Eind 2011 schreven we nog over de Vooma Peel PG92, een case waarmee je via een jailbreak één simkaart om te bellen en een ander om te internetten kunt gebruiken. Een externe accu uit 2009 maakt het ook mogelijk om tussen twee simkaarten te schakelen.

De iPhone-case wordt verkocht vanaf september voor 30 pond, omgerekend ongeveer 38 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 augustus 2012 om 19:03
Onderwerp
Categorie
Accessoires
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.