DLO brengt HybridShell en VideoShell op de markt

DLO heeft aangekondigd dat de DLO VideoShell en HybridShell nu definitief beschikbaar zijn. Bijzonder aan de HybridShell zijn de zwarte rubber noppen aan de achterkant, voor extra grip.

DLO HybridShell iPhone caseDigital Lifestyle Outfitters heeft aangekondigd dat de HybridShell en VideoShell nu definitief beschikbaar zijn. In januari werd er al gesproken over deze twee iPhone-cases, die zijn gemaakt van een combinatie van kristalhelder polycarbonaat en een ruwe achterkant. Bij de HybridShell zitten er met zwart rubberen noppen van siliconenmateriaal op de achterzijde voor extra grip. Alle knoppen en poorten zijn bereikbaar en je krijgt er een gratis DLO Surface Shield screenprotector bij.

De DLO HybridShell en VideoShell for iPhone zijn per direct verkrijgbaar voor respectievelijk $25 en $20. Het verschil tussen de twee cases is dat de VideoShell geen rubber noppen heeft, maar wel een pootje om de case op je bureau te zetten zodat je video’s kunt kijken. Het bedrijf biedt ook de Surface Shield iPhone screenprotectors los aan in verpakkingen van vijf stuks voor $15.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2008, 8:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, hoesje, screenprotector, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.