CSR Racing krijgt grote update met garage indelen

CSR Racing laat je nu 24 uur een team inhuren, heeft grotere benzinetanks en laat je je garage inrichten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU WO CSR Racing iPhone screenshotBijna twee jaar oud is CSR Racing al weer. Toch heeft de straatracegame nu nog een van de grootste updates ooit van het spel gekregen. De grootste verandering in CSR Racing 1.5 voor iPhone en iPad is dat je voortaan je eigen garage met bolides kan aanpassen. Je zet de auto’s naar hartelust neer om ze te aanschouwen in het spel. Maar er zijn ook flink wat inhoudelijke veranderingen. En of je het nou leuk vindt of niet: je kan nu ook een monteur inzetten in online races.


Door de update kan je net als tegen de computer je auto af laten stellen door een monteur, zodat hij tijdelijk sneller is de komende race. Omdat een monteur inschakelen geld kost, kan je zo nog meer de race naar je hand zetten door te investeren in het spel. Wat natuurlijk al kon met de auto’s die je racet en upgrades die je koopt.

Er is ook goed nieuws op het vlak van online races. Je ziet nu de nummerborden van vrienden in de herhaling, je kan je auto vanuit het resultatenscherm meteen upgraden voor de volgende race en CSR Racing heeft nu een overzicht van de vrienden die je hebt verslagen.

CSR Racing team inhuren iPhone

Een andere vernieuwing is dat je grotere benzinetanks kan kopen om vijf races meer achter elkaar te kunnen racen. Voor €4,49 is het niet de goedkoopste optie in de game trouwens. Ook kan je tegen betaling je raceteam 24 uur lang inhuren voor een prestatieboost, om makkelijker in de prijzen te vallen. CSR Racing is een game waarin je nou eenmaal veel geld kwijt kan zijn aan in-app aankopen, maar dat heeft de game nog geen windeieren gelegd. Het spel heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren op 26.850 recensies in de App Store. Daarmee behoort het straatracespel waarin je louter getimed opschakelt met je auto, tot de meest gerecenseerde games in Nederland.

Downloaden: CSR Racing (gratis met in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:58
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.