ChargeCard: iPhone-batterij ter grootte van een bankpas

De iPhone-batterij ChargeCard van DigiPower is klein genoeg om bij de bankpassen in je portemonnee te steken. Hierdoor heb je altijd een accu voor je iPhone bij de hand.

ChargeCardEen nieuwe iPhone-batterij van DigiPower is zo klein, dat je hem makkelijk in je portemonnee bij je bankpassen kunt stoppen. De ChargeCard heeft een 720mAh-batterij, die het mogelijk moet maken om zo’n twee uur langer met je iPhone te bellen. Een micro-usb poort maakt het mogelijk om de ChargeCard aan te sluiten op je iPhone, iPod touch en verschillende Android-smartphones.

De ChargeCard is niet de krachtigste batterij op de markt: de 720mAh die de accu biedt is namelijk een stuk zwakker dan de gebruikelijke 1500mAh-accu. Maar omdat je hem makkelijk kunt opbergen, is het ook een stuk makkelijker om er meerdere met je mee te dragen. Volgens DigiPower is de ChargeCard slechts een kleine 35 gram zwaar.

Je kunt de ChargeCard bestellen bij DigiPower voor $29,99. De website zegt geen verzendkosten te rekenen bij verzending naar Nederland en België.

Via iLounge.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2012, 20:40
Categorie Accessoires
Onderwerp batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.