iPhone-dock Cube versterkt muziek via akoestische trucs

De Cube is een holle kubus waar je de iPhone in kunt plaatsen om geluid te versterken. De maker probeert op het moment 70.000 dollar in te zamelen via Kickstarter.

Cube iPhoneJe hebt lang niet altijd een externe speaker nodig om het geluid van je iPhone te versterken. Er zijn een aantal cases en andere oplossingen verkrijgbaar, die aan de hand van akoestische trucs het geluid van je iPhone op natuurlijke wijze verbeteren. Dit kan nu ook met de Cube, een holle kubus waar je de iPhone in kunt opladen, terwijl het geluid voor je wordt versterkt. Tenminste: als de maker er in slaagt om binnen 34 dagen een totaalbedrag van 70.000 dollar weer te verzamelen.

De Cube is in de praktijk een klein doosje, met onderin een aansluiting voor je 30-pin connector. Hierdoor kun je de iPhone opladen terwijl je de kubus gebruikt om muziek te versterken. Omdat de bovenste helft van de iPhone uit de Cube steekt, kun je nog steeds pushberichten bekijken die binnenkomen. Op deze manier probeert de Cube een handige plek voor je iPhone naast je bed of op je bureau te zijn.

Hoewel de Cube in de eerste plaats voor de iPhone bedoeld is, zorgt de vorm ervoor dat je er net zo makkelijk een andere smartphone in kunt plaatsen. Ook mini-usb-kabels kunnen in de aansluiting onderin worden geplaatst. De Cube heeft zelf geen kabels of electronica: enkel een gat waar je jouw iPhone-kabel in kunt plaatsen.

Door minstens 55 dollar op Kickstarter te doneren, krijg je een Cube in de kleur van jouw keuze thuisgestuurd. Zoals gebruikelijk wordt het geld pas van je creditcard afgeschreven als het project zijn beoogde minimumbedrag heeft ingezameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2012, 19:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.