Brugge 3D kaarten

Brugge nu in 3D-kaarten op Apple Maps

Brugge is vanaf nu in 3D-kaarten te bekijken in Apple Maps. Een Flyover-tour is nog niet toegevoegd van de historische Belgische stad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

In Brugge kun je vanaf nu ook je huis in Flyover op Apple Maps bekijken. Apple heeft de gebouwen van de Belgische stad in 3D-beelden gevat, zo ontdekte iCulture-lezer Tim. Draai in vogelvlucht rondom de historische kerken en pleinen van de stad – waarbij je wel zelf met je vinger over de kaart zult moeten bewegen, want een Flyover-citytour is er nog niet voor Brugge.

Brugge 3D kaarten

Brugge Flyover

Onlangs werden ook al 3D- en Flyover-beelden van Antwerpen en Utrecht toegevoegd aan Apple Maps. Dat werd ook wel eens tijd, want van de tientallen Europese steden die inmiddels in kaart zijn gebracht, zijn er maar bar weinig in Nederland en België gelegen. Erg? Welnee, het is uiteindelijk maar een aardigheidje, dat je de kerktoren van jouw stad nu boven het landschap uit ziet steken. Hier zie je een lijst van alle Belgische Flyover-steden.

Heb jij meer Belgische of Nederlandse steden in Flyover gezien, die niet in de regio Brussel, Antwerpen, Rotterdam of Utrecht liggen, dan zijn we natuurlijk benieuwd.

Tipgever: Tim

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2016, 12:02
Categorie Diensten
Onderwerpen apple maps, belgie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.