Alldock

AllDock: houten oplaadstation voor al je apparaten

Met het AllDock kun je op een stijlvolle manier je apparaten opladen. Er zijn allerlei combinaties mogelijk, zodat er altijd wel eentje tussen zit die bij jouw huis past.

Alldock

Zeker als meerdere mensen in huis met iPhones, iPads en andere smartphones rondlopen kan het een wirwar van kabels opleveren als deze apparaten opgeladen moeten worden. Dat kan een stuk chiquer, zo dachten de makers van het All Dock, een houten opbergplek waar je smartphones en tablets in weg kunt zetten terwijl ze opladen.

Er zijn zoveel verschillende versies van het AllDock dat er voor iedere inrichting wel een exemplaar tussen zit dat erbij past. Zo zijn er docks van wit plastic, maar ook van donker en lichter hout.

Alldock

AllDock verbergt USB-oplaadstation

In dit stijlvolle doosje zit een USB-oplaadstation verstopt waar je al je de oplaadkabels in kwijt kunt. Op die manier hoeft er maar een kabel op het stopcontact aangesloten te worden.

De gleuven in de bovenkant van het AllDock zijn bedoeld om je apparaten in te zetten, met uitsparingen waar de kabels doorheen kunnen. Een gleuf is extra breed gemaakt, zodat je ook een iPhone of iPad met een forse case er in kunt plaatsen.

Je kunt het AllDock bestellen in de webshop van de accessoiremaker. Er zijn allerlei verschillende soorten en maten beschikbaar. Zo is er een klein dock beschikbaar voor €59 en kost het medium-model €99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2015, 18:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.