Bamboo Stylus Mini: kleine iPad-stylus van Wacom

De Bamboo Stylus Mini is een iPad-stylus van Wacom die je kunt hangen aan je geluidspoort. Zo kun je hem niet vergeten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bamboo Stylus MiniWacom heeft een nieuwe stylus voor iPad, iPhone en andere smartphones en tablets onthuld. De Bamboo Stylus Mini is een kleine variant op Wacom’s eerdere iPad-pennen, maar dan een flinke slag kleiner. Daarnaast hangt de iPad-stylus met een koord aan een speciale plug, zodat je de pen aan je geluidspoort kunt bevestigen. De kans dat je hem vergeet bij je iPad te steken is daardoor een stuk kleiner.

Natuurlijk zijn er al langer iPad-styli die zich aan de geluidspoort van je iDevice hechten. Wacom belooft echter dat hun alternatief dezelfde bouwkwaliteit heeft als andere Wacom-iPad-pennen. Zo is de behuizing bekleedt met koper en kan de pentip worden omgewisseld met vervangers, zodat je niet een compleet nieuwe stylus hoeft te kopen als de tip eens kapot gaat.

Wacom verkoopt de Bamboo Stylus Mini vanaf vandaag in hun online winkel en belooft hem ook via andere retailers aan te bieden. Bestellingen worden vanaf 4 april verstuurd. Wacom-styli voor de iPad liggen vaak bij veel electronicawinkels, wat ons doet vermoeden dat ook dit nieuwe model binnenkort bij je lokale shop ligt. De Bamboo Stylus Mini kost 15 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2013, 17:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen stylus, wacom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.