Autoschade-app Fixico biedt nu landelijke dekking

De iPhone-app Fixico voor schadeherstel aan je auto is nu in alle provincies. Je kan 350 bedrijven sorteren op prijs en service.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Fixico schadeherstel iPhoneDe iPhone-app Fixico, waarmee je offertes kan aanvragen voor schadeherstel aan je auto, biedt nu landelijke dekking in Nederland. Fixico zegt nu 350 schadeherstellers door heel het land aan zich gebonden te hebben, waardoor je in elke provincie terecht kan bij autoschade. De applicatie is daarom voorzien van een update met een slider, waarmee je zelf aangeeft wat de maximale afstand mag zijn van jou tot een schadehersteller.

Fixico autoschade melden iPhone foto's makenSnellere laadtijden en verbeterd gebruiksgemak zijn de twee andere aspecten waarop de applicatie onder handen is genomen in versie 1.1. Het is echter vooral de landelijke dekking die in het oog springt. Daarmee lijkt Fixico weer een stapje voor op directe concurrent Schadekiek, dat begin dit jaar uitkwam en banden heeft met iets meer dan 253 schadeherstellers. Frappant daaraan is dat Schadekiek ons in januari nog meldde afspraken te hebben met 300 herstellers. Op de website staat echter nog steeds 253.

Fixico, ontwikkeld door FONKmobile, helpt bij deuken, krassen, sterren in de ruit, interieurschade en andere autoproblemen die je met de camera kan vastleggen. Het doorgeven van de foto’s is de eerste stap van drie die je doet als je auto schade heeft. Daarna geef je een titel en een omschrijving mee van de schade en voer je een keur gegevens in: naam, telefoonnummer, mailadres, kenteken, postcode en een wachtwoord. Je trammalant wordt voorgelegd aan schadeherstellers in een door jou bepaalde straal. Minstens drie bedrijven moeten je dan binnen 24 uur een offerte sturen. Die kan je weer sorteren op afstand, service, prijs en snelheid.

Downloaden: Fixico (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:53
Categorieën Apps, Uncategorized
Onderwerp fixico

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.