Appril 2013: festival over apps zoekt inspirators en sponsors

Appril 2013 komt eraan, een festival over apps. De organisatie is nog druk op zoek naar sponsors en mensen die sessies willen organiseren.

appril
Vorig jaar werd Appril voor het eerst met succes georganiseerd. Het festival over apps organiseerde dagelijks bijeenkomsten, lezingen, borrels, paneldiscussies en andere evenementen die veelal gratis toegankelijk waren en waar je kon meepraten over de ontwikkeling, het ontwerp en de distributie van apps. Het team van Appril is alweer druk bezig om Appril 2013 te organiseren en heeft hulp nodig.


Ben je appmaker of op een ander gebied bezig met apps en heb je iets te bieden, dan kun je je aanmelden om een deel van het programma in te vullen. Appril organiseert zelf sessies, maar biedt anderen ook de mogelijkheid om onder de vlag van Appril zelf iets te organiseren. Verder is de organisatie nog dringend op zoek naar sponsors. Dit jaar is er extra aandacht design en er wordt onder andere samengewerkt met BNO, de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers. Elke week ligt de nadruk op een andere insteek, te weten: delen, leven, werken en spelen.

Meer weten? Kijk op Appril.nl.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2013, 16:02
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen amsterdam, appril
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.