AppEvent: Scotty foto-app voor iPhone vandaag gratis (Mac)

Scotty is een iPhone-app waarmee je foto's vanaf je iPhone of iPod touch naar je Mac kunt sturen. De app kost normaal 1,59 euro maar is nu gratis te downloaden dankzij AppEvent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

scotty iphoneScotty is een app waarmee je foto’s en video’s van je iPhone, iPod touch of iPad naar een Mac-computer kunt sturen. Je hebt geen kabels nodig, want de verbinding verloopt draadloos, via een Wi-Fi-netwerk waarop beide apparaten zijn aangemeld. Alle foto’s die in de foto-applicatie van de iPhone aanwezig zijn, kunnen met Scotty worden verstuurd. Bij de iPhone worden de foto’s in volledige resolutie verstuurd, inclusief metadata (EXIF) en locatiegegevens (GPS). Video’s worden ook in de originele kwaliteit en resolutie overgezet. Bij de iPad is er bovendien ondersteuning voor RAW-foto’s en JPG+RAW-combinaties. Daarnaast is er ondersteuning voor foto’s die met de Camera Connection Kit geïmporteerd worden. Scotty kost normaal €1,59 maar is vandaag gratis te downloaden dankzij AppEvent.

De beschrijving hierboven wekt misschien de indruk dat Scotty ook geoptimaliseerd is voor de iPad, maar dat is niet het geval. Het is geen universele app, maar simpelweg een iPhone-app die ook op de iPad goed van pas kan komen. Om te kunnen gebruiken heb je Mac OS X 10.5 of hoger nodig. Het uitwisselen van foto’s met een Time Capsule of Airport Express Extreme met aangesloten harde schijf is ook mogelijk.

Downloaden: Scotty (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2011, 15:44
Categorie Apps
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.