AppEvent komt terug in september 2011

AppEvent is ook in september 2011 weer van de partij. In de vijfde editie van deze actie zullen opnieuw Belgische en Nederlandse ontwikkelaars hun betaalde app een dag lang gratis weggeven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

appevent-september-2011Op iPhoneclub hebben we regelmatig aandacht besteed aan AppEvent, het evenement waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaars elke dag een gratis app weggeven. Na vier eerdere edities gaat het spektakel vanaf september voor de vijfde keer van start. Elke dag is er een andere app gratis verkrijgbaar, waarmee ontwikkelaars zichzelf kunnen promoten en aandacht kunnen vragen voor de rest van hun app-assortiment.

Van 1 tot en met 30 september zullen we op iPhoneclub aandacht besteden aan de interessante iPhone- en iPad-apps, al zullen we niet elke app uitgebreid gaan bespreken. Zitten er minder spannende apps tussen, dan zullen we je daar via een tweettip van op de hoogte houden.

De actie is bedoeld om extra aandacht te creëren voor Nederlandse en Belgische ontwikkelaars. Met ruim 400.000 applicaties in de App Store is het niet makkelijk om op te vallen, ook niet bij je thuispubliek. Ontwikkelaars die een betaalde app hebben gemaakt en deze een dag lang gratis willen aanbieden kunnen contact opnemen met organisator Wouter De Smet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 23:53
Categorie Apps
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.