Angry Birds Go krijgt eerste update met nieuwe levels

Kartspel Angry Birds Go heeft een nieuwe race-omgeving: sneeuwwereld Sub Zero. Er is ook een Starter Pack met karts, munten en diamanten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds GoDe racegame met de bekende boze vogels heeft een eerste inhoudelijke update gekregen. Na een paar updates met fouten die werden verholpen, zijn er nu nieuwe omgevingen beschikbaar gekomen in Angry Birds Go. Je mag je schrap zetten voor een omwenteling van het weer: in de nieuwe wereld Sub Zero sneeuwt het en slip je door scherpe bochten over glad ijs. Om je extra gemotiveerd te houden, zijn er nieuwe dagbeloningen te betalen als je blijft doorspelen.


De beloningen zijn gekoppeld aan nieuwe uitdagingen die je slechts één dag lang kan spelen. Die waren er natuurlijk al in Angry Birds Go, maar je moet er nu niet van raar opkijken dat ze ook in de sneeuw spelen.

Angry Birds Go screenshot grote wagensAngry Birds Go biedt na de update verder acht nieuwe karts die je in de app kan vrijspelen (of kopen) of waar je meteen mee in de weer kan als je het bijbehorende speelgoed hebt gekocht en in de app ‘scant’. Dat is trouwens niet een al te voordelige aankoop: een Angry Birds Go! Telepod doet al snel negen euro in de speelgoedwinkels. Als je geld wilt investeren in de game, is dat ook na de update geen probleem. Je kan als laatste aspect van de update namelijk een nieuw Starter Pack kopen met een premium kart voor elk niveau in de game, wat munten en diamanten.

Het Mario Kart-achtige spel van Angry Birds is inmiddels als niet meer het laatste uitstapje van de kwade snavels. Inmiddels is in andere delen van de wereld al Angry Birds Epic, een RPG, uitgebracht. Go scoort ondertussen goed in de Nederlandse App Store, met een gemiddelde van vier sterren op ruim 1500 beoordelingen.

Downloaden: Angry Birds Go! (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:57
Onderwerp
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.