Weeronline HD krijgt uitbreiding voor wintersport-weer

Weeronline HD voor iPad is vernieuwd met de mogelijkheid advertenties weg te kopen en nieuwe widgets voor wintersport.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Weeronline HD iPad nieuwe pakkettenDe hooggewaardeerde en prachtige weerapp Weeronline HD voor iPad heeft een update naar versie 1.1. Wat die update behelst, zie je direct als je de app opstart. Je staat oog in oog met twee nieuwe pakketten om te kopen in de applicatie. Één pakket voegt vijf widgets voor het weer op wintersport toe aan de weerapp, de andere laat je reclames wegkopen voor 1,79 euro. Voor dat bedrag zie je een jaar lang geen advertenties.

Het pakket met widgets voor het wintersportweer kost eveneens 1,79 euro, een bedrag dat je nu eenmalig hoeft neer te leggen. Het pakket brengt een sneeuwsatelliet waarmee je populaire wintersportlanden van bovenaf kan bekijken, zodat je ziet waar er sneeuw ligt. In de nacht maakt de satellietweergave gebruik van infrarood zodat je ook dan ziet hoe de wolken met sneeuw zich verplaatsen. Een ander nieuw widget is al net zo visueel: daarmee bekijk je de webcams geselecteerde wintersportbestemmingen.

Weeronline HD nieuwe widgets

De andere wintersportwidgets zijn minder visueel. Je kan een lijstje met de top 10 bestemmingen met beste sneeuw toevoegen, er is een uitgeschreven weerbericht van de redactie van Weeronline.nl en ten slotte kan je een blok toevoegen met uitgebreide weerinformatie je eigen bestemming. Dat bestaat uit temperatuur, neerslag, sneeuwval, windrichting en skicijfer. Je leest over de sneeuwhoogte in de top en het dal, informatie over het skigebied en ziet of het nu sneeuwt. Is dat het geval? Dat sneeuwt het in de app ook. De sneeuw volgt zelfs de windrichting.

Weeronline HD top 10 beste sneeuw

Weeronline HD 1.1 voor iPad is als laatst voorzien van nieuwe buienradars voor Engeland, Ierland, Wales, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Daar betaal je niet voor bij in de app, waarin je zelf je eigen weer-dashboard inricht met allerlei gadgets met het weer over plaatsen waarvan je het wilt zien.

Downloaden: Weeronline HD (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 22:50
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.