Waar’s m’n tent? laat zien waar je tent is op muziekfestivals

Waar's m'n tent? laat zien waar je je tent hebt neergezet. Handig op een muziekfestival, als je je tent niet meer kunt terugvinden. De app maakt gebruik van Google Maps.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tent zoeken iconDat het best mogelijk is om een originele Nederlandse applicatie te maken, bewijst ‘Waar’s m’n tent?’. Omdat grote muziekfestivals zoals Pinkpop voor de deur staan, is de timing ook nog eens perfect. Waar’s m’n tent? zorgt ervoor dat je, al dan niet in beschonken toestand, je tent kunt terugvinden op het festivalterrein. In de iPhone-applicatie leg je de locatie van jouw tent vast. Later gebruik je de app om de locatie van jouw tent op een Google Map weer te geven. Een blauw bolletje geeft je huidige locatie aan, zodat je er makkelijk naartoe kunt lopen.

Lees ook: Beste apps voor muziekfestivals

Na het installeren van de app hoef je alleen maar op de knop ‘Mijn tent staat hier’ te drukken terwijl je naast je tent staat, om je locatie vast te leggen. Simpel en nog gratis ook.

Downloaden: Waar’s m’n tent? (gratis)

waars-mn-tent

Overigens staat het vergelijkbare TentFinder al sinds vorige zomer in de App Store. Hier moet je wel voor betalen: €1,59.

Tipgever: RJJ Marks

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2015, 12:43
Categorieën Lifestyle, Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen festival, kamperen, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.