Skype voor iPad krijgt update: automatisch verbinding herstellen

Je kan chats in Skype voor iPad nu met een veeg bereiken en de app verbindt automatisch opnieuw na een weggevallen gesprek.

Skype iPadChat- en belapplicatie Skype voor iPad heeft een update gekregen die zorgt dat de applicatie gebruiksvriendelijker is geworden. Dat is vooral te danken aan het feit dat de applicatie voortaan uit zichzelf opnieuw verbinding maakt als een gesprek is verbroken vanwege een slechte verbinding. Dat geldt voor zowel gebruik op Wi-Fi als 3G. Daarnaast kan je ook in de staande houding van de iPad, je verschillende chats benaderen.

Die verschillende chats staan niet standaard in beeld zoals in de liggende houding, maar je kan vanaf de linker schermrand van de iPad vegen om ook in portretstand het menu in beeld te schuiven. Zo kan je hem ook weer terugvegen voor extra schermruimte in je chatveld. De linkerbalk toont actieve en recente conversaties.

Verder heeft Skype een foutje uit de vorige versie opgelost. Één-op-één chats staan nu in de juiste volgorde aangekondigd, in plaats van dwars door elkaar ongeacht het nieuwste bericht.

Downloaden: Skype voor iPad (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:02
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, skype, videobellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.